Uitkering-aanvragen.com is een informatieve website voor bezoekers die informatie zoeken over het aanvragen van uitkeringen. Tevens vindt u hier alle informatie over bezwaar aantekenen tegen de hoogte van uw uitkering of informatie over hoe u moet omgaan met ontslag om uw uitkering zo hoog mogelijk te krijgen, maar ook hoe u de hoogte van uw alimentatie kunt aanvechten.

U kunt te allen tijde contact opnemen met een jurist of advocaat, zodat wij u in elke situatie van het juiste juridische advies kunnen voorzien. 

Samenwerking Websitebeheerder en Kennisexpert

De website wordt beheerd door IDTI, in samenwerking met OMNIUS Advocatennetwerk. IDTI is websitemaker en verzorgt de website, OMNIUS is de kennisexpert met aangesloten advocatenkantoren over heel Nederland.

Vragen over website of over de inhoud

De informatie op uitkering-aanvragen.com proberen wij zo volledig en juist mogelijk weer te geven, zodat u te allen tijde juiste informatie kunt vinden over uitkeringen. Mocht u toch onjuistheden zien, vragen wij u vriendelijk contact op te nemen via ons contactformulier. Op die manier houden wij de informatie zo zuiver mogelijk.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 94

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op